Massachusetts

Vizualizare anunțuri

Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Massachusetts

Proprietate de vânzare în Massachusetts

Se învecinează cu Oceanul Atlantic la est, statele din Connecticut și Rhode Island spre sud, New Hampshire și Vermont la nord și New York la vest.

Înainte de a investi în proprietăți de vânzare în Massachusetts, este bine să faceți o evaluare atentă a numeroaselor valori care influențează piața imobiliară.

Massachusetts este un stat american din regiunea New England, cunoscut pentru istoria sa colonială semnificativă. Boston este capitala, dar centrele urbane de mare interes, în special pentru proprietăți de vânzare în Massachusetts, sunt Springfield și Worcester.

Piața imobiliară din Boston a stabilit înregistrări în 2018, în ciuda nivelurilor scăzute ale stocurilor.

Casele de o familie și vilele de vânzare din Cohasset, Medford și Boston se descurcă foarte bine.

Această cifră este o înregistrare pentru acest tip de casă din zonă. Condos și Brownstones au înregistrat, de asemenea, creșteri ale vânzărilor mediane, dar aceste cifre sunt probabil rezultatul direct al numărului de proprietăți mai puține

vândut. Această piață este acum un paradis pentru vânzătorii cu oferte multiple și prețuri mai mari care devin tendință.

În primul trimestru al anului 2018, am înregistrat un declin de 25,13% în casele aflate în prezent pe piață și disponibile pentru cumpărători.

Boston Globe raportează că Asociația Imobiliară din Massachusetts afirmă că prețurile medii ale locuințelor pentru o singură unitate de locuit au crescut cu 4%. Astfel, chiar dacă disponibilitatea de case a scăzut, prețul mediu pentru vânzările de case a crescut din nou, oferind vânzătorilor cele mai bune beneficii pe piața din Boston pentru încă un an.

Springfield este cel mai bun oraș din țară pentru ca single-urile să cumpere o proprietate de vânzare în Massachusetts.

Acum zece ani eram la înălțimea recesiunii și vânzarea unei proprietăți de vânzare în Massachusetts ar fi părut imposibilă.

În acest oraș, creșterea muncii orașului sporește vânzările de case.

Pe lângă faptul că sunt mai multe case de vânzare, aceștia cheltuiesc și mai puțin timp pe piață.

Există o psihologie diferită în Springfield, care a avut loc în ultimii doi sau trei ani, pentru că am văzut oportunități economice diferite.

Orașul Worcester este, fără îndoială, unul dintre cele mai bune 5 locuri pentru a trăi și a cumpăra proprietăți de vânzare în Massachusetts până în 2025.

Worcester este una dintre cele mai competitive și mai competitive piețe la nivel național.

Pentru a susține această ipoteză, trebuie să luăm în considerare reabilitarea spațiilor vechi "Brownfield" în magazine și restaurante caracteristice, dezvoltarea deosebită a ceea ce a fost odată Kelley Square în Canal District, infrastructuri inteligente, autobuze ecologice, serviciul feroviar Union Station și aeroportul.

Desigur, dezvoltarea continuă a școlilor, a infrastructurilor, a reînnoirii urbane și a orașelor va împinge orașul nostru mai mult decât ne-am putea imagina

Piața imobiliară devine, de fapt, incredibil de competitivă, datorită stocului mic de locuințe existent care este vândut și dorinței continue a lui Worcester.

  •  
    Mutarea la Boston: ghidul complet și sfaturile de care aveți nevoie

    Mutarea la Boston: ghidul complet și sfaturile de care aveți nevoie Massachusetts este unul dintre cele mai vechi apartamente din Statele Unite. Găsirea unei case în Massachusetts este visul multora. Cu capitalul său, Boston, se distinge prin universități, colegii și pentru cel mai înalt ni ...

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 5663

DE VÂNZARE Vilă, Massachusetts, Boston, Boston, Boston

5,516,383.14RON
DE VÂNZARE
Vilă

198 m²
Vile de vânzare.
UNAVAILABLE
Hartă, evoluție prețuri și statistici
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB